Estimat confrare:

 

Una vegada més ens posam en contacte amb tu per fer-te saber les novetats de la nostra confraria:

1.- QUOTA ANUAL.- La quota anual queda establerta en:.

QUOTA ADULTS : 20 €.

QUOTA MENORS: 10 €.

La quota es pot fer efectiva, el dia de l’Assemblea a la parròquia de la Resurrecció (dissabte 14 març) a partir de les 17:30 hores. També es podran recollir les llumetes per als fanals.

 

2.-   CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA ORDINÀRIA:

Es convoca assemblea ordinària dels cartujos per al dissabte 14 de març de 2015 a les 18 hores (a les 17:30 en primera convocatòria) hores al local social per a tractar els següents punts de l’ordre del dia:

ORDRE DEL DIA:

1.- Lectura i aprovació, si cal, de l’acta anterior.

2.- Presentació i aprovació, si cal, de l’estat de comptes de la confraria.

3.- Novetats Setmana Santa 2015

5.- Altres informacions (diumenge de Ram a la Parròquia, Processons a les que participarem etc...)

6.- Designació de persones per a dur estendarts, farols-guia i Creu.

7.- Precs i preguntes.

 

3.- MISSA.- A les 19 hores

 

4.- SOPAR DE GERMANOR.- El mateix dissabte de l’Assemblea al Restaurant Naturzen (Camí de la Vileta 39) per 20 € (picada, primer plat enciams variats,plat de carn i postre i durant dues hores barra lliure de vi i cervesa)

IMPORTANT: S'ha de confirmar assistència al sopar abans del dia 8 de març al correu tportells10@gmail.com o al nº 616654492

 

1.- PROCESSO DEL RAM: No s’ha de dur  fanal. Cada confrare que participi a la processó haurà de dur un ramet d’olivera (es beneiran el mateix diumenge a la Missa del matí a la parròquia.)

2.- ALIMENTS A LA PARRÒQUIA: Es recorda que la parròquia segueix recollint periòdicament aliments per als més necessitats i que el dia de l’Assemblea els Cartujos faran una entrega d’aliments, per la qual cosa si voleu aportar algun paquet, llauna etc... serà benvingut.

3.- UNIFORMITAT DELS CONFRARES: Es recorda l’obligatorietat d’acomplir amb  la normativa de la confraria quant a les vestes.

 

                                                            

EL PRESIDENT DE LA CONFRARIA